PUGS & BULLDOGS ARE LIKE POTATO CHIPS- YOU CANT'T JUST HAVE ONE!

Välkommna till Mopstorp / Villa Carlini's!

Vi som skapat denna hemsida heter Daniela & Stefan. Tillsammans med våra mopsar och katter flyttade vi den 23 oktober 2009 in i vårt nybyggda drömhus på landet. Vi hittade den underbara 3300 kvm stora tomten (som är perfekt för mopsrus & kattbus) av en slump, och vi blev förälskelse i den vid första ögonkastet! Med oss hade vi Qurre Qurt & Strimman som även dem verkade tycka att platsen var underbar. Vi ringde försäljaren av tomten omedelbart, medan vi fortfarande stod kvar där ute i kohagen... och på den vägen är det.

Detta var i maj 2009, då hade vi bara 2 mopsar: Qurt & Strimman, och 2 katter: Xina & Hera. I September 2009 flyttade det in en underbart söt liten mopsflicka hos oss. Hon fick heta Zuki och är vår "lillaflicka". Nästa tillskott i familjen fick vi 1,5 vecka efter det att vi flyttat in i nya huset, då födde Hera 3 små kattungar. En liten ängel somnade in efter bara 1 dygn, men de andra 2 överlevde och så utökades vår familj ytterligare med en Bella & en Edward! Hösten 2010 flyttade det in ytterligaren en svart liten mopsvalp, en tik som fick namnet Juno! I april 2012 flyttar vår första Engelska Bulldogg in!!! Vi ser väldigt mycket fram emot detta då det varit en dröm vi länge haft! Bulldoggvalpen heter Bigwig och är helt underbar   Ytterligare en mopshane har flyttat in hos oss, det är vår kollomops "Ztiffe" Qimis Ztiff Up A Lip, han är Junos kullbror. Vi är väldigt glada och tacksamma att vi får ha Ztiffe hos oss   I september 2014 föddes vår andra bulldogg "Hippo" 

Katten Xina  försvann den 7 dec 2009 och ingen har sett henne sen dess   Vi hoppas av hela våra hjärtan att inget har hänt henne och att hon ska komma tillbaka till oss, för hon är djupt saknad & älskad!

Skapa en gratis hemsida du också!
Surfa till Cybersite.se och skapa ett konto för att komma igång med en färdig hemsida direkt.

 

 

Skaffa en gratis hemsida på Cybersite.se du också. Anpassa den sedan efter egna behov & önskemål.

IMG_3190